08:03 / 09.05.2022.

Autor: HRT

Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

Zovi 193/Furija/Patrola na cesti/Crna lista

Zovi 193/Furija/Patrola na cesti/Crna lista

Foto: promo / HRT

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo dokumentarni film Zovi 193. Ovo je filmska priča nastala u produkciji Hrvatske radiotelevizije povodom 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice.

U 21:05 prikazujemo četvrtu epizodu serije Patrola na cesti. Nakon Josipove (K. Mikić) dojave policijska racija na marihuanu je propala, a njegov brat Frane (S. Sobin) pušten je iz pritvora...

U 23:25 prikazujemo dokumentarnu seriju Drevne metropole Maja: Teotihuacan. Veličina i monumentalnost Teotihuacana dojmljivi su, a taj su dojam zacijelo imali i Azteci kad su opet otkrili taj grad u 14. stoljeću. Nazvali su Teotihuacan, rodno mjesto bogova.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 20:05 pogledajte Stadion, tjedni pregled najjačih europskih nogometnih liga, kao i manjih nacionalnih prvenstava, te druge aktualne sportske teme.

U 21 sat ne propustite ratni film Furija, priču o američkoj tenkovskoj jedinici u nacističkoj Njemačkoj tijekom zadnjih dana Drugog svjetskog rata.

U 23:15 slijedi 18. nastavak osme sezone kriminalističke serije Crna lista. Radna skupina skače u akciju da spriječi neuhvatljiva profesionalnog ubojicu koji lovi Liz.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 21:10 prikazujemo emisiju Na rubu znanosti: Psihoterapijski smjerovi. Prvi psihijatri na raspolaganju su kao alat imali tek razgovor. Vrijeme je učinilo svoje pa danas postoji mnoštvo smjerova psihoterapije, s različitim izvorima inspiracija - od znanosti, kazališta, pa sve do tradicija s drugih kontinenata.

U 22 sata emitiramo film Život je lijep, slavnoga talijanskoga redatelja, scenarista i glumca Roberta Benignija (poznatog po brojnim komedijama te kao čestoga glumca redatelja Jima Jarmuscha). Ljupka je to i tužna priča o sudbini talijanske židovske obitelji koja, nakon što završi u logoru, ne izgubi nadu u slobodu i prestanak rata...

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!