Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

11.07.2022.

08:03

Autor: HRT

Ponedjeljak, 11. srpnja na Prvom

Ponedjeljak, 11. srpnja na Prvom

Foto: Sanditon / 2. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Ekvatorijalno putovanje Gordona Buchanana završava u jugoistočnoj Aziji gdje uzlet gospodarstva stavlja sve veći pritisak na prirodu. Posljednju epizodu dokumentarne serije Ekvator iz zraka pogledajte u 20:10.

Očaravajuće likove posljednjeg, nedovršenog romana Jane Austen pratite i u drugoj sezoni popularne britanske serije Sanditon u 21:05.

Njegova zemlja, njegova pravila. Kevin Costner u drugoj sezoni hit seriji Yellowstone čiji treći nastavak emitiramo u 23:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Na dan Leonardova suđenja Will i Geordie istražuju smjelu pljačku oklopnog vozila u Cambridgeu koja je završila tragično po nedužnu prolaznicu... Britanska detektivska serija Grantchester slijedi u 20:05. 

Povijesnu ratnu dramu Quo Vadis, Aida? renomirane bosanskohercegovačke redateljice Jasmile Žbanić, ovjenčanu diljem svijeta nizom priznanja i nagrada, prikazujemo u 21 sat. Priča je to o najstrašnijem ratnom zločinu počinjenom na europskom tlu nakon Drugog svjetskog rata, kada su pripadnici vojske i policije bosanskih Srba nakon osvajanja Srebrenice ubili više od osam tisuća bošnjačkih muškaraca i dječaka.

U 22:50 slijedi film Posjetilac. Osobna je to drama osamljenog čovjeka besciljne egzistencije, koja se prepleće s naoko mnogo potresnijim dramama imigranata. U pozadini njihove priče odvija se život ksenofobične i arabofobične, Amerike poslije 11. rujna. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

O životu i maestralnoj umjetničkoj karijeri jednog od najvećih hrvatskih glumaca, prerano preminuloga Predraga Vušovića Pređe, pogledajte u četvrtom nastavku dokumentarne serije Velikani hrvatskog glumišta. Epizoda se nalazi i u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Julia pristaje udati se za Benjamina. Kada to priopći Tedu, on je uvjeren da je Benjamin želi oženiti samo zbog njezinog novca. Dio je to sadržaja četvrtog nastavka uzbudljive triler serije Koristoljublje koja je na rasporedu u 21 sat. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!