Ove srijede preporučujemo na televiziji

27.07.2022.

05:33

Autor: HRT

Srijeda, 27. srpnja na Prvom

Srijeda, 27. srpnja na Prvom

Foto: Sajam taštine / serija

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U srcu Afrike izmjenjuju se ljubav i gubitak, ljubomora i suparništvo, tragedija i trijumf. Priče iz dramatične svakodnevice jedinstvenih stanovnika savane pogledajte u dokumentarnoj seriji Serengeti u 20:10.

U svijetu u kojem svi čeznu za nečim što se ne isplati imati, nitko nije toliko motiviran da se popne u visoko društvo kao Becky Sharp. Novi nastavak kostimirane povijesne serije Sajam taštine prikazujemo u 21:05.

U 22 sata slijedi Opstanak, dokumentarna serija autora Dubravka Merlića, koja obrađuje demografski slom Hrvatske. Serija je dostupna na multimedijskoj usluzi HRTi.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Do nedjelje 31. srpnja na Drugom programu u 20 sati donosimo sjajan tenis i uzbudljive mečeve ovogodišnjeg izdanja Umaga!

Sam Childers bio je član motorističke bande, narkoman i alkoholičar. Kada je izašao iz zatvora, ubrzo se krstio, upoznao propovjednika iz Afrike i odlučio otići tamo. Posvetio se izgradnji skloništa i sirotišta za djecu žrtve rata u sjevernoj Ugandi i južnom Sudanu... Gerard Butler u biografskoj drami Naoružani propovjednik u 22:20.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Caden napušta rehabilitacijski centar i vraća se u London gdje ga čeka neizvjesna budućnost. Kathryn razmišlja o ponudi koju je dobila od Maxa. Kako će Caden reagirati na novosti? Posljednji nastavak uzbudljive serije Majka, otac, sin ne propustite u 21 sat. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4) 

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!