Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

09.08.2022.

08:00

Autor: HRT

Nedjelja, 12. veljače na Drugom

Nedjelja, 12. veljače na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 8. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Iz Beaufortaina po Savoji naziv je treće epizode uzbudljive dokumentarne serije Veličanstvene Alpe iz zraka koja je na rasporedu na Prvom programu u 20:10. 

U 21:05 prikazujemo četvrtu epizodu prve sezone serije Saga o Forsyteima. Kad Irene ostane u Bosinneyevu stanu dulje nego što je namjeravala, Soames postane sumnjičav. June se vrati s odmora u Švicarskoj i sazna za tužbu...

Država, naziv je pete epizode druge sezone dokumentarne serije Opstanak, a prikazujemo je na Prvom u 22 sata. Problemi na kojima se u posljednjih tridesetak godina spotiče hrvatsko gospodarstvo brojni su i raznovrsni, a njihov opseg vidljiv je u svim ekonomskim pokazateljima.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 slijedi osmi nastavak osme sezone serije Velečasni Brown. Popularna BBC-jeva kriminalistička serija temelji se na liku koji je osmislio G. K. Chesterton, a radnja serije odvija se u ruralnoj Engleskoj pedesetih godina prošlog stoljeća.

U 21 sat ne propustite akcijski triler Obračun među plaćenicima. Priča je to o špijunaži i izdaji, vrhunskoj operativki koja se izvrsno snalazi u međunarodnoj igri, opasnoj kad otkrije da ju je iznevjerio netko blizak. Redatelj je oskarovac Steven Soderbergh, poznat po filmovima Seks, laži i videovrpce, Erin Brokovich, Traffic.

U 22:40 prikazujemo pustolovni film Lovac režisera Daniela Nettheima. Martina Davida, vještog i iskusnog plaćenika, šalju u divljinu Tasmanije, u lov na tigra za kojega se mislilo da je istrijebljen...

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Glazbeno-dokumentarna serija "Takvim sjajem može sjati" donosi priču o generaciji sjajnih autora, interpreta, aranžera i tekstopisaca okupljenih pod nazivom Zagrebačka škola šansone. U sedam epizoda autori Zvonimir Varošanec i Miljenko Bukovčan govore o najvažnijim autorima, ostvarenjima i kontekstu u kojem je nastajala zagrebačka šansona. Prva epizoda na rasporedu je na Trećem u 20:05.

U 21 sat prikazujemo treću epizodu 12. sezone serije Od krvi i mesa. Vivien je rastrzana između svog novog muškarca Marka i djece pa potraži savjet od susjede Mary. U međuvremenu njezina djeca otkrivaju mračnu tajnu iz Markove prošlosti zbog koje strahuju za majčin život.

U 22 sata prikazujemo osmu, i posljednju epizodu druge sezone dramske serije Medici: Veličanstveni. Napad u katedrali nevjerojatno je krvav. Giuliana su izboli nasmrt, a Lorenzo je teško ranjen...

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!