Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

16.08.2022.

08:01

Autor: HRT

Utorak, 16. kolovoza na Drugom

Utorak, 16. kolovoza na Drugom

Foto: Putovanje / film

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo drugi nastavak dokumentarne serije Čarobna Australija. Veći dio Australije leži pod vodom. Njezina morska divljina dvostruko je veća od one kopnene.

U 21:05 pogledajte posljednju, osmu epizodu prve sezone serije Saga o Forsyteima. Holly i June postanu medicinske sestre i odu u Južnu Afriku, gdje je i Jolly koji je obolio od tifusa...

U 22 sata prikazujemo treću epizodu dokumentarne serije Nesreća. Sudar putničkih aviona, britanskog Tridenta i slovenskog DC-9, iznad Vrbovca 1976. godine bio je prvi takav slučaj u povijesti zrakoplovstva.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Od 11. do 21. kolovoza Munchen je domaćin Multisportskog Europskog prvenstva 2022.


U 22:35 emitiramo dramu Putovanje ( THE JOURNEY, 2016.). Film je izmišljena priča o tome kako su stvarne osobe, politički neprijatelji Ian Paisley i Martin McGuinness, sklopili politički savez.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 prikazujemo drugu epizodu dokumentarne serije Takvim sjajem može sjati - Zagrebačka škola šansone u kojoj govorimo o onome što je prethodilo udomaćivanju šansone u nas. Korijene Zagrebačke šansone treba tražiti u bogatoj tradiciji zagrebačkog cabareta, ali i popevke za čiju su popularizaciju najzaslužniji Đuro Prejac i Vlaho Paljetak.

U 21 sat pogledajte četvrtu epizodu 12. sezone serije Ljeto raketa. Kathleen traži Anthonyja u pansionu, ali nema sreće. Armstrong objašnjava Samuelu kako postoji sumnja da su ljudi povezani s obitelji Shaw državni neprijatelji. Ne znajući kome da vjeruje, Samuel se suprotstavlja g. Fieldu.

U 22 sata prikazujemo petu epizodu treće sezone serije Medici: Veličanstveni. Lorenzo i Clarice putuju u Rim kako bi utjecali na izbor novoga pape, no moraju se boriti protiv Riariovih spletki da izaberu njegovog rođaka Raffaelea. Medici pronalaze neočekivanog saveznika u Caterini Sforzi, Riariovoj ženi. No pobjeda neće doći bez posljedica.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!