Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

27.09.2022.

05:31

Autor: HRT

Utorak, 27. rujna na Prvom

Utorak, 27. rujna na Prvom

Foto: Vjetar u kosi / 4. sezona putopisne serije

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Kako žive Katarci, a kako stranci i Hrvati ondje, te kakav im je životni standard? Među ostalim, saznat ćemo u drugom nastavku putopisne serije Inshallah Qatar autorice i scenaristice Martine Validžić, a koji je na rasporedu u 20:15.


U drugoj epizodi nove dramske serije Metropolitanci Petar sanira Vesnin izbijeni zub i pokušava od nje doznati što se dogodilo. Iako Vesna ne želi priznati, Petar naslućuje da je njezin muž Branko krivac... Seriju u kojoj se pletu životne drame ljudi iz potpuno različitih životnih sredina, s potpuno različitim stajalištima i ciljevima, tvoreći vibrantni život metropolitanskog predgrađa, ne propustite u 20:45. 

U 21:40 emitiramo novi nastavak četvrte sezone putopisnog serijala Vjetar u kosi. U drugoj epizodi Aleksandar Stanković okušao se u raftingu na rijeci Vrbas, a u Jajcu je zapjevao s youtuberima iz Saudijske Arabije.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Vodimo vas na spektakularno zračno putovanje koje otkriva Italiju kakvu nismo vidjeli nikad prije! Dokumentarna serija Europa iz zraka slijedi u 20:15.  

Radnja filma Dečko, dama, kralj, špijun, sa Garyjem Oldmanom i Colinom Firthom na čelu glumačkog ansambla, odvija se u doba hladnog rata tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Sve se vrti oko britanske tajne služba MI6 i navodne "krtice" koja odaje podatke Sovjetima. Film prikazujemo u 21:10.

Sandra Oh i Jodie Comer u epskoj igri mačke i miša! Druga sezona uzbudljive serije Ubijanje Eve na rasporedu je u 23:20.    

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:35 prikazujemo emisiju Izvan formata. Novu sezonu emisije otvaramo pitanjem jesu li centri za kulturu samo relikti bivšeg sustava ili su to mjesta koja postaju potencijal budućnosti.

U 21:05 prikazujemo drugi nastavak druge sezone Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađene dramske serije Sluškinjina priča.  

U ciklusu Večer tisuću nagrada, u 23 sata slijedi iransko-francuska drama Ghahreman. Rahim Soltani pušten je iz zatvora na dva dana kako bi podmirio dug svom šogoru Bahramu. Rahimova ljubavnica Farkondeh pronalazi izgubljenu torbicu s nekoliko zlatnika, koje oboje pokušavaju prodati kako bi vratili dug...

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!