Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

29.11.2022.

07:47

Autor: HRT

Utorak, 29. studenoga na Trećem

Utorak, 29. studenoga na Trećem

Foto: Eksplozivna situacija - Izrael i Palestina / dokumentarni film

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Povjesničar Christopher Clark posjetit će spomenike s Popisa svjetske baštine u Indiji. Među ostalim, put ga vodi od svetoga hinduističkoga grada Varanasija do Mumbaija i špilja na otoku Elephant. Uskom željezničkom prugom popet će se zatim na Himalaju te predstaviti legendarni Taj Mahal. Novi nastavak dokumentarne serije Blaga našeg planeta ne propustite u 20:15.  

Drugu epizodu Emmyjem nagrađene BBC-jeve TV serije Ponos i predrasude, istoimene ekranizacije najpopularnijeg romana Jane Austen, s Colinom Firthom i Jennifer Ehle u glavnim ulogama, emitiramo u 21:10. 

Pristajemo biti zločesti, ali nipošto ne pristajemo biti smiješni, rekao je francuski pjesnik komedije. U godini 400. obljetnice Molièreova rođenja, njegov opus tema je emisije o književnim klasicima. Emisiju Što je klasik?: Molière - pjesnik komedije, urednice Karoline Lisak Vidović, emitiramo u 23:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 19:50 prenosimo utakmicu SP-a u Kataru između SAD-a i Irana. Zatim vas emisija Qatara vodi kroz teme sportskog spektakla, dok u 23:05 donosimo snimku utakmice Engleska - Wales, a koju u izravnom prijenosu od 20 sati možete pratiti na našoj multimedijskoj usluzi HRTi.

SP u Kataru - utorak, 29. studenoga

SP u Kataru - utorak, 29. studenoga

Foto: HTV / HRT

Na HRTi platformi do 18. prosinca prenosimo sve utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, ali donosimo i dodatni ekskluzivni sadržaj s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo. 

Također, pratite nas i na portalu hrt.hr, Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, TikTok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Wendy važe opcije koje ima. Rhoades stariji otkriva nešto šokantno. Taylor neočekivanim rješenjem pokušava spasiti tvrtku. Chuck pokreće napad na jednog neprijatelja. Axe razmatra riskantan potez. Sadržaj je to pretposljednjeg nastavka četvrte sezone uzbudljive serije Milijarde koji slijedi u 21:05.

Vrlo osobno putovanje redateljice Gillian Mosely stavlja pod upitnik sve što znate o izraelsko-palestinskom sukobu. Dokumentarni film Eksplozivna situacija - Izrael i Palestina na rasporedu je u 22:05.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

HRTi

HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!