Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

14.06.2022.

08:00

Autor: HRT

Utorak, 14. lipnja na Drugom

Utorak, 14. lipnja na Drugom

Foto: Lov na losose u Jemenu / film

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

U talk showu U svom filmu u 20:10 gostuje glazbenica i pjevačica Vesna Pisarović. Prethodno emitiranu emisiju možete pogledati na multimedijskoj platformi HRTi.

Na jugu Jordana, u srcu pustinje, leži iznimno drevno blago: veličanstveni grad Petra. Zahvaljujući spoju računalno generiranih slika, razgovora s istaknutim svjetskim stručnjacima i otkrića iznimnih ostataka toga grada, dokumentarni film Petra - tajne drevnih graditelja u 21:05 pružit će nam  fascinantan uvid u graditeljsku povijest uistinu jedinstvenoga grada, istinskog arhitektonskog čuda usred pustinje. 

Kako suvremenu Hrvatsku učiniti kreativnijom, boljom i uspješnijom u emisiji Hrvatska za 5 u 23:20 govorit će Korado Korlević, Albert Gajšak, Antica Čulina, Ivana Gregurić, Ksenija Abramović i Toni Milun.  Prethodno emitiranu emisiju možete pogledati na multimedijskoj platformi HRTi.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Dr. Allan Maca i njegova ekipa istražuju drevni velegrad, najveći na svijetu prije 4000 godina, koji je neobjašnjivo nestao. Treći nastavak dokumentarne serije Drevna Kina iz zraka slijedi u 20:05. 

Britansku romantičnu komediju/dramu Lov na losose u Jemenu ne propustite u 21 sat. Glume Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas, Amr Waked i drugi.

Kada jednoga člana radne skupine zarobi vođa kartela, on se obraća Redu za savjet... Nove epizode kriminalističke serije Crna lista emitiramo u 22:50.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!