Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

28.06.2022.

08:00

Autor: HRT

Utorak, 28. lipnja na Drugom

Utorak, 28. lipnja na Drugom

Foto: Hartov rat / film

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

Dominikanska Republika jedno je od najomiljenijih sunčanih odredišta na svijetu. Svake godine oko četiri milijuna turista posjeti taj mali karipski otok, koji Dominikanska Republika dijeli sa susjednom državom Haiti. U 20:10 ne propustite četvrti nastavak dokumentrane serije Raj na Zemlji

U 21:05 slijedi druga epizoda britanske dramske serije Sanditon inspirirane nedovršenim romanom Jane Austen koji je za televiziju adaptirao Emmyjem nagrađivani scenarist Andrew Davies. Uz zadivljujuću scenografiju, kostimografiju, i vrhunsku glumu radnja je smještena u obalnom gradiću te prati mladu nekonvencionalnu djevojku u vrtlogu brojnih intriga i kompleksnih obiteljskih i ljubavnih odnosa... 

U 23:25 ne propustite novu epizodu hit serije Yellowstone. Vestern drama prati životnu priču vlasnika najvećeg ranča u Americi, obitelji Dutton. Glume Kevin Costner,  Luke Grimes, Wes Bentley, Kelly Reilly i mnogi drugi. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 pogledajte novu epizodu britanske detektivske serije Grantchester. Kad Will pronađe dva dečka na rubu smrti u boksačkom ringu, mora se suočiti sa svojom ulogom u njihovoj tragediji...

Ratna drama Hartov rat slijedi u 21 sat. Film je hvaljen ponajprije zbog načina na koji spretno isprepleće ratni film i sudsku dramu. Glume Bruce Willis, Colin Farrell, Terrence Howard, Cole Hauser, Marcel Iures i drugi.

U 23:05 prikazujem australsku dramu Uzvišenje. Film je snimljen prema stvarnim događajima koji su se dogodili u Arnhemovoj zemlji u sjevernoj Australiji neposredno nakon Prvog svjetskog rata.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 20:05 emitiramo drugi nastavak dokumentarne serije Klapska pjesma - od konobe do svjetske kulturne baštine. Priča je to o malom i skromnom festivalu koji je upravo čudesno zadužio hrvatsku glazbu, a gradić Omiš učinio "središtem klapskog kruga".

Noah i Whitney otputuju u Montauk kako bi isplanirali vjenčanje... Dramsku seriju Preljub pogledajte u 21 sat.

U 22 sata na rasporedu je serije Vikinzi. Bjorn ima viziju zbog koje se mora smjesta vratiti u Kattegat. Jezivo proročanstvo naposljetku se obistinilo!

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4) 

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!