Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

05.07.2022.

07:48

Autor: HRT

Utorak, 5. srpnja na Drugom

Utorak, 5. srpnja na Drugom

Foto: Tri dana za ubojstvo / film

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

Na ekvatoru nalazimo nevjerojatan raspon ekosustava i čudesnu raznolikost vrsta. Snimatelj svjetskoga glasa Gordon Buchannan snimio je mnoge njegove najdojmljivije dijelove. Prvi nastavak dokumentarne serije Ekvator iz zraka, u kojem Gordon kreće od Afrike, prikazujemo u 20:10.Ledi Denham teško je bolesna pa Edward i Clara sklapaju skandalozan dogovor kako bi se napokon domogli njezina nasljedstva. Dio je to sadržaja šeste epizode popularne britanske dramske serije Sanditon koja slijedi u 21:05.

Kevin Costner, Luke Grimes i Wes Bentley glavni su glumci prve sezone vestern hit serije Yellowstone čiju završnu epizodu emitiramo u 23:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Godina je 1958., a u selu Grantchester u Cambridgeshireu nešto se "kuha". Što se "kuha" u ovom nastavku šeste sezone britanske detektivske serije Grantchester, doznajte u 20:05.

Kevina Costnera u ulozi opasnog međunarodnog špijuna koji se odluči povući iz posla kako bi se napokon zbližio sa svojom suprugom i kćeri, no prethodno mora odraditi još jedan, posljednji zadatak, ne propustite u filmu Tri dana za ubojstvo u 21 sat.

U 23 sata prikazujemo Kaos u Bangkoku s Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi. Akcijski je to film dobro ispričane priče o hladnom, bespoštednom plaćenom ubojici na povjerljivom zadatku, no kojega, poput Bessonova Leona, novi okoliš i draga djevojka promijene kao osobu.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 21 sat počinjemo s ponovnim prikazivanjem serije Koristoljublje. Moderan triler, prepun neočekivanih preokreta, bavi se intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima. Glumački ansambl predvode Julia Ormond i Ben Barnes.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4) 

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!