12:57 / 16.02.2021.

Autor: HRT

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac: Krava

Nedjelja, 21. veljače na Prvom

Nedjelja, 21. veljače na Prvom

Foto: Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac / serijal

Ne propustite 8. epizodu dokumentarnog serijala autora Roberta Knjaza "Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac: Krava", u nedjelju 21. veljače na Prvom programu u 20:10.

Hodaju kao balerine, spavaju stojeći i podriguju opasne stakleničke plinove. Pogodili ste, riječ je o kravama. A jeste li znali da su krave opasnije od morskih pasa i da u želucu imaju podstanare? Jeste li znali da krave imaju vrtiće i da se kravlje gospođe tuku za položaj glavne gospođe u stadu?

U ovoj goveđoj epizodi saznajte i zašto ljudi u Švicarskoj krave jašu, a u Indiji ih štuju kao bogove. Otkrijte vole li krave glazbu, koje su blagodati kravljega izmeta te zašto bik i nije baš veliki ljubavnik. Raskravite se na kauču i uživajte u novome nastavku emisije "Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac."

Autor je Robert Knjaz. Produkcija: Sirovina i sinovi

Osim na Prvom programu HTV-a, emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci su dostupne emitirane epizode.


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!