Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac: Pas

13.01.2021.

20:40

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

U nedjelju na Prvom programu HTV-a u 20:10 na rasporedu je treća epizoda Pas dokumentarne serije autora Roberta Knjaza - Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac.

Pas, čovjekov najdraži sisavac, lijep je i kad je ružan. To potvrđuje i izbor za najružnijega psa u Americi. Preplivali smo Atlantik kako bismo razgovarali s organizatorima toga natjecanja i vidjeli neke od psećih lauerata. Posjetili smo psa instagramsku zvijezdu i muzej umjetnosti o psima u New Yorku.


U ovoj epizodi otkrivamo i zašto psi njuškaju stražnjice te zašto piške u stoju. Bili smo na groblju pasa u Los Angelesu gdje je Chuck Norris pokopao svoje pse, a razgovarali smo i s čovjekom koji je svoje pse klonirao. Tajne pseće dresure, extreme grooming i mnogo ljudsko-psećih emocija očekuje vas u novoj knjazastičnoj epizodi.


Ovaj edukativni i veseo serijal pruža vam pregršt zabavnih, ali i nevjerovatnih činjenica o životinjama koje poznajete, ili ste misli da poznajete. Poput serijala Hrvatski velikani, Knjaz vam sada pod svjetla reflektora dovodi životinjske velikane bez kojih ne bi bilo ni ljudske civilizacije kakvu danas poznajemo.


U svakoj epizodi u trajanju od 52 minute Knjaz i njegovi "sinovi" obrađuju jednu domaću životinju, te sve poznate i još više nepoznate zanimljivosti o njima: Kokoš, Domaća perad (guska, patka, puran), Svinja, Krava, Ovca + koza, Magarac (tovar) + konj, Pas i Mačka.


Emisiju osim na HTV1, na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.


U videoteci spomenute platforme dostupne su emitirane epizode.


Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o.

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!