Pero Shakespeareovo

03.10.2021.

18:39

Autor: HRT

Nedjelja, 10. listopada na Trećem

Nedjelja, 10. listopada na Trećem

Foto: Pero Shakespeareovo / serija

Humorističnu seriju Pero Shakespeareovo pogledajte u nedjelju 10. listopada u 21:30 na Trećem programu HTV-a.

U drugoj epizodi treće sezone Will Shakespeare stvara remek-djelo. Prijatelji mu govore da je to njegova najbolja komedija, ali Will uporno tvrdi da Hamlet ne bi trebao biti smiješan.

Greene je pronašao genijalan nov način da uništi Willov ugled - isključit će ga iz svog veleučenog književnog kruga, a Marloweov je ugled tako loš da mu je najbolje da neko vrijeme bude mrtav. Samo je Willov otac John sretan jer mu je Will kupio grb pa je sad službeno plemenit, iako se ne ponaša nimalo gospodski.

Nedjelja, 10. listopada na Trećem

Nedjelja, 10. listopada na Trećem

Foto: Pero Shakespeareovo / serija

Glumačka družina treba hit, a čini se da o Hamletu treba još malo razmišljati. Na svu sreću, Will ima ideju za novu komediju, ali nije sretan s naslovom Zagubljeni ljubavni trud.

U seriji UPSTART CROW 3 glume David Mitchell (William Shakespeare), Harry Enfield (John Shakespeare), Liza Tarbuck (Anne Hathaway), Mark Heap (sir Robert Greene), Gemma Whelan (Kata). Scenarist je Ben Elton, a redatelj Richard Boden.

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!