13:02 / 09.10.2021.

Autor: HRT

Pero Shakespeareovo

Nedjelja, 24. listopada na Trećem

Nedjelja, 24. listopada na Trećem

Foto: Pero Shakespeareovo / 3. sezona serije

U nedjelju, 24. listopada, u 21:35 na Trećem programu HTV-a emitiramo četvrtu epizodu treće sezone hvaljene humoristične serije Bena Eltona, Pero Shakespeareovo. 

Londonski zrak je postao toliko zagušljiv da su Will i njegovi prijatelji došli u Stratford. Will se nada da će moći pisati u miru i tišini, ali dok se Kata i Marlowe prepucavaju, Hamnet se igra vojnika, tata se u svojoj novoj ulozi zapovjednika gradske straže nateže s ne baš sposobnim narednikom, a Sue je uzbuđena zbog skorog bala pod maskama, mira ima vrlo malo.

Nedjelja, 24. listopada na Trećem

Nedjelja, 24. listopada na Trećem

Foto: Pero Shakespeareovo / 3. sezona serije

Ali kad Kata zamijeni Sue na balu, slučajno pokrene niz događaja nakon kojih Sue ostaje ponižena pred svojim vršnjacima, a Will mora smisliti osvetu za nasilnike. U cijeloj toj zbrci Hamnet je nestao, a Anne, koja sluti gdje bi mogao biti, kreće tražiti sina.

U seriji UPSTART CROW 3 glume David Mitchell (William Shakespeare), Harry Enfield (John Shakespeare), Liza Tarbuck (Anne Hathaway), Mark Heap (sir Robert Greene), Gemma Whelan (Kata)...

Scenarist je Ben Elton, a redatelj serije Richard Boden.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!