Počivali u miru

07.04.2021.

14:44

Autor: HRT

Ponedjeljak, 19. travnja na Prvom

Ponedjeljak, 19. travnja na Prvom

Foto: Počivali u miru / serija

U ponedjeljak, 19. travnja na Prvom programu u 21:05 prikazujemo prvu epizodu 3. sezone domaće dramske serije  Počivali u miru (2017.). Jedna novinska obavijest o smrti i jedna, naoko slučajna pucnjava u narodnjačkom klubu pokrenut će događaje - odbjeglog bivšeg Udbinog ubojicu Matu Šušnjaru istjerat će iz njegovog skloništa, a novinarku Luciju Car natjerat će da u televizijskoj arhivi, kamo se sklonila, potraži stare tragove svog najtežeg slučaja do sada. 

video thumb

Istražujući sumnjive smrti pripadnika zagrebačke "zlatne mladeži", djece nekih od najmoćnijih ljudi u državi, ubrzo će stati na put mračnim, prikrivenim silama koje ne prezaju ni od čega.

Tvrdoglava novinarka upustit će se u svoju zadnju, očajničku potragu za istinom, a nemilosrdni profesionalni ubojica krenuti u svoj konačni osvetnički pohod.

Na tom putu past će mnoge maske, godinama potiskivane istine izaći će na površinu, a tajne koje skrivaju grobovi sinova i kćeri šampiona hrvatske tranzicije odvest će Luciju u samo srce tame.

Ponedjeljak, 19. travnja na Prvom

Ponedjeljak, 19. travnja na Prvom

Foto: Počivali u miru / serija

U glavnim su ulogama Judita Franković, Dragan Despot, Danko Ljuština, Slavko Štimac, Dejan Aćimović, Nina Violić, Alma Prica, Suzana Nikolić, Goran Navojec, Ivo Gregurević, Miodrag Krivokapić, Velibor Topić, Dijana Vidušin, Jelena Miholjević, Inge Appelt, Mladen Vulić, Tena Nemet Brankov, Žarko Savić, Sreten Mokrović, Dado Ćosić, Marko Petrić, Linda Begonja, Barbara Vicković, Katarina Strahinić, Živko Anočić, Dražen Čuček, Damir Šaban, Siniša Popović i Zijah Sokolović.

Autor i producent je Dario Vince, redatelj Goran Rukavina, scenaristi Saša Podgorelec i Dario Vince.

Izvršni producent je Igor Vukov, direktor fotografije Darko Drinovac,  montažer Daniel Pejić, skladatelji Davor Devčić i Antun Tony Lović, scenograf Ivo Knezović,  kostimografkinja Sanja Šeler, majstorica maske Silvija Bradica.

Proizvodnja: Ring produkcija

Urednik je Mislav Brumec.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!