10:46 / 12.02.2021.

Autor: HRT

Pod opsadom 2: Područje mraka

Subota, 27. veljače na Drugom

Subota, 27. veljače na Drugom

Foto: Pod opsadom 2: Područje mraka / film

Ne propustite u subotu, 27. veljače na Drugom programu u 20:05 film Pod opsadom 2: Područje mraka ( UNDER SIEGE 2: DARK TERRITORY, 1995.). 

video thumb

 Odlučni Casey Ryback nekadašnji je mornarički specijalac koji je karijeru profesionalnog vojnika zamijenio onom kuhara. Prati svoju mladu nećakinju Sarah na putu u Los Angeles. Mirno putovanje vlakom ubrzo se pretvara u pravu dramu i borbu za goli život, jer vlak otme skupina kriminalaca predvođenih psihotičnim plaćenikom Pennom. Pennov najbliži suradnik je Travis Dane, odmetnuti bivši vladin kompjuterski stručnjak koji je za Pentagon kreirao sofisticirano satelitsko oružje Grazer One. Njihov je cilj preuzeti nadzor nad satelitom. U borbi protiv nemilosrdnih kriminalaca, koji prijete i uništenjem Washingtona, Rybacku će pomoći jedino zbunjeni i brbljavi tamnoputi konobar Bobby...

Tri godine nakon što je "Pod opsadom", redatelja Andrewa Davisa (Bjegunac), postao veliki hit, producentski tim pod vodstvom Arnona Milchana dobitnu je formulu praktički bez ikakvih izmjena odlučio ponoviti još jednom, ovaj put u režiji Geoffa Murphyja. Rybacka još jednom glumi S. Seagal, majstor aikida, koji je unatoč skromnom glumačkom umijeću ostvario zavidnu filmsku karijeru.

U glavnim su ulogama Steven Seagal, Morris Chestnut, Everett McGill, Eric Bogosian, Katherine Heigl, Patrick Kilpatrick, Andy Romano i Brenda Bakke.

Scenaristi su Richard Hatem i Matt Reeves (prema likovima J. F. Lawtona), redatelj Geoff Murphy.

 

Subota, 27. veljače na Drugom

Subota, 27. veljače na Drugom

Foto: Pod opsadom 2: Područje mraka / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!