15:45 / 20.02.2021.

Autor: HRT

Podmornica

Petak, 26. veljače na Drugom

Petak, 26. veljače na Drugom

Foto: Podmornica / serija

U petak, 26. veljače na Drugom programu od 22:40 prikazujemo dvije epizode serije Podmornica (DAS BOOT). 

video thumb

5. epizoda: Posada je pozdravila Greenwoodov odlazak, no iznenadio ih je dolazak novoga gosta. Nakon povratka silovitog Ulricha Wrangela u podmornici su sada dva zapovjednika, što će ubrzo podijeliti posadu. Za to se vrijeme odnos Carle i Simone sve više produbljuje, no mišljenja im se i dalje donekle razlikuju. U sigurnu kuću stiže Sinclair, britanski član pokreta otpora i Carlin stari poznanik. Tim planira novi napad.

6. epizoda: Posada U-612 zarobljena je ispod bijesnog, zlokobnog brujanja razarača. Izgledi su im loši. Neiskusni, ali vatreni mladići htjeli su borbu, no možda nisu dorasli onome što su priželjkivali. Nastavlja se ljubavni trokut između Carle, Simone i Forstera koji ništa ne sluti. Simone se počinje miri sa svojim novim dvostrukim životom te pokušava odlučiti komu je zapravo odana.

Uloge: Rick Okon, Vicki Krieps, Robert Stadlober, Leonard Scheicher, Rainer Bock, August Wittgenstein, Tom Wlaschiha, Vincent Kartheiser, Lizzy Caplan, Stefan Konarske

 
Scenarij: Simon Allen

Režija: Andreas Prochaska

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!