Pogled preko granice - Hrvati u BiH

06.12.2022.

10:32

Autor: HRT

Pogled preko granice - Hrvati u BiH

Pogled preko granice - Hrvati u BiH

Foto: HTV / HRT

Novo izdanje emisije Pogled preko granice - Hrvati u BiH pogledajte u srijedu, 7. studenoga, u 15:30 na Četvrtom programu HTV-a te reprizno u 20:30, također na HTV4.

U 303. epizodi emisije Pogled preko granice – Hrvati u BiH donosimo:

Reportažu o posjeti predsjednika RH Zorana Milanovića Čitluku i odlikovanju koje je tom prigodom uručio Postrojbi za posebne namjene "Gavrani 2".

Donosimo i osvrte kolega Špele Cvitković-Iličić i Ilka Babrarića o ustroju zakonodavne državne i federalne vlasti u BIH.

Gost emisije je zastupnik u Hrvatskom saboru iz XI izborne jedinice Radoje Vidović.

Naši reporteri donose i gospodarske priče iz Rame i Orašja.

Donosimo i priču o novim arheološkim otkrićima na lokalitetu "Srednjovjekovni grad Dubrovnik" kod Ilijaša te reportažu o paljenju adventskih svijeća u Domaljevcu.

U sljedećih mjesec dana, zbog Svjetskog prvenstva u nogometu, "Pogled preko granice " gledajte isto srijedom, ali u 15:30 na našem Četvrtom programu. Repriza je na istom programu u 20:30, a propuštene emisije možete vidjeti i na multimedijskoj platformi HRTi te na portalu Glas Hrvatske.

Urednik emisije je Anto Pranjkić.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!