Poldark

15.08.2021.

12:40

Autor: HRT

 Nedjelja, 22. kolovoza na Drugom

Nedjelja, 22. kolovoza na Drugom

Foto: Poldark / 4. sezona serije

U nedjelju, 22. kolovoza, u 15:25 na Drugom ne propustite 6. nastavak četvrte sezone izvrsne povijesne obiteljske sage Poldark.

U ovoj epizodi Dwight pomaže osnovati ambulantu u Truru, a George nalazi priliku da uništi poslovnog suparnika, a usto naškodi i Poldarku.

Smrt Nathaniela Pearcea otkriva da je pronevjerio sredstva Pascoeovih klijenata. Svjesni toga, Warleggani guraju Pascoea u propast.

U Londonu Ross otkriva da je Adderley odveo na stranputicu Geoffreyja Charlesa te izvodi nećaka iz nevolja prije nego što će reći Elizabeth.

Sam nagovori Drakea da se vrati iz egzila u kojem je bio nakon što je napustio Rosinu nakon čega ga je Morwenna odbacila, a Morwenna kaže Dwightu da nosi Osborneovo dijete.

Dwight u međuvremenu pomaže da ambulanta u Truru stane na noge, a Ross, Geoffrey Charles i Caroline vraćaju se u Cornwall.

U glavnim ulogama serije za koju je scenarij napisala Debbie Horsfield su Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing, Luke Norris i Gabriella Wilde.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!