10:16 / 28.11.2020.

Autor: HRT

Poldark – povijesna saga

-

-

Foto: - / -

Novo stoljeće sa sobom nosi obećanje nove budućnosti, ali prošlost još baca dugu sjenu na Cornwall.
6. prosinca na HRT – HTV 2 u 22:10 (12)

U četvrtoj i konačnoj sezoni ove izvrsne povijesne obiteljske sage koju ne smijete propustiti pratimo sudbine likova koji su osvojili svijet. Novo stoljeće sa sobom nosi obećanje nove budućnosti, ali prošlost još baca dugu sjenu na Cornwall.

Ross je odlučio da će provoditi više vremena s onima koje voli, no tu odluku stavlja na kušnju molba starog prijatelja. Demelza se bori s bliskim opasnostima, a George se ulaguje pokvarenim moćnicima.

U 3. epizodi Ross mora dostojno odgovoriti na izazov Parlamenta, ali sama udaljenost Cornwalla dovoljna je kušnja kada George, koji ne želi prihvatiti poraz, počne rovariti u svoju korist.

Ross održava svoj prvi govor u Parlamentu i dolazi na glas u Londonu gdje se sastaje i s Geoffreyjem Charlesom koji se prometnuo u mladića. U Cornwallu se Demelza muči s rudnikom koji skuplja gubitke i Drakeom kojemu je slomljeno srce. Dwight i Caroline dobivaju kćer Saru, ali Dwightova sreća je kratka vijeka zbog uznemirujuće dijagnoze.

U glavnim ulogama serije su Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing, Luke Norris i Gabriella Wilde.

Scenaristica je Debbie Horsfield.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!