Poldark – završnica povijesne sage

05.01.2021.

08:50

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Novo stoljeće sa sobom nosi obećanje nove budućnosti, ali prošlost još baca dugu sjenu na Cornwall.
10. siječnja na HRT – HTV 2 u 22:15 (12)

U nedjelju na Drugom prikazujemo posljednju epizodu četvrte i konačne sezone ove izvrsne povijesne obiteljske sage u kojoj je novo stoljeće sa sobom nosilo obećanje nove budućnosti, dok je prošlost još bacala dugu sjenu na Cornwall.

U 8. epizodi Demelza pomaže Morwenni i Drakeu da zajedno izgrade budućnost, ali Ross i Elizabeth pokušavaju popraviti vlastite brakove u Cornwallu, pritom obnavljajući i neprijateljstvo između svojih obitelji. Elizabeth dolazi do tonika koji izaziva prerane trudove nadajući se da će Georgea jednom za svagda uvjeriti da je Valentine njegovo dijete. Ross se vraća u Cornwall kako bi pokrpao odnos s Demelzom, shvativši da je ubio Adderleyja zato što nije mogao ubiti Hugha.

Morwenna potraži Drakea i nesigurno se pristane udati za njega, a jaz među Warlegganima očit je po povratku u Cornwall. Saznavši za Morwennine zaruke Elizabeth je posjeti, a Drake i Demelza dobivaju dopuštenje da se Drake oženi. Ovaj put Elizabeth se ne želi uplitati, ali kad se George vrati kući, bijesno izbaci Morwennu iz nje. Obitelj se opet okuplja na Drakeovom i Morwenninom vjenčanju i u novom stoljeću vide priliku za promjenu.

U glavnim ulogama serije su Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing, Luke Norris i Gabriella Wilde.

Scenaristica je Debbie Horsfield.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!