Posebni dodaci: Wong Kar-wai

09.12.2021.

15:53

Autor: HRT

Subotom na Trećem

Subotom na Trećem

Foto: Posebni dodaci / HRT

U subotu, 11. prosinca, na Trećem programu u 21:30 slijedi emisija Posebni dodaci. Gosti emisije u kojoj će biti riječi o redatelju Wong Kar-waiju su Dejan Jovović i Velimir Grgić.

Hongkonški redatelj Wong Kar-wai, jedan je od najvećih živućih redatelja, a možemo reći i najeuropskiji od azijskih redatelja. Subotnji maraton počinje njegovim najslavnijim naslovom Raspoloženi za ljubav, slijede i Sretni zajedno, te Noći boje borovnice (njegov prvi film na engleskom jeziku). Svi ti naslovi ovjenčani su najprestižnijim nagradama, pa ih nemojte propustiti.

- Wong Kar-wai je redatelj koji iskorištava maksimum filma. Savršeno razumije pokret, glazbu i sliku. Predstavlja ih na jedinstveni način..., kaže filmski kritičar Velimir Grgić. S njime se slaže i njegov kolega Dejan Jovović, te vas pozivaju na noć punu emocija u Posebnim dodacima!

Urednica emisije, koju osim na HTV3, na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, je Nataša Vukas-Stanojkovski. Redateljica je Anamaria Corazza.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!