11:01 / 03.02.2021.

Autor: HRT

Posljednja bitka

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Foto: Posljednja bitka/film

"Posljednja bitka" (2013.) veliki je povratak najvećeg akcijskog junaka Arnolda Schwarzeneggera, a redatelj je Korejac Jee-woon Kim kojem je film bio američki debi. Provedite večer u subotu, 13. veljače uz Prvi program i pogledajte film u 22:50.

Bivši losangeleski policajac Ray Owens postao je šerif u gradiću Summer Junction na američkoj granici s Meksikom. Miran posao u provinciji narušio je lov na jednog od najopasnijih narkobosova koji je pobjegao FBI-u. Juri prema granici s Meksikom, ima taokinju i naoružane pripadnike svoje bande. Putuje u smjeru Summer Junctiona gdje je posljednja šansa da ga policija zaustavi prije granice. Iako nerado, šerif Owens sa svojom neiskusnom i malobrojnom ekipom sprema se na okršaj...

Uloge tumače Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Luis Guzmán i Eduardo Noriega.

Scenarist je Andrew Knauer, a redatelj Jee-woon Kim.


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!