08:36 / 08.09.2020.

Autor: HRT

Preživljavanje u divljini: Australski pakao

-

-

Foto: - / -

Instruktor preživljavanja i vodič kroz divljinu Hazen Audel putuje na neka od najekstremnijih mjesta na Zemlji.
19. rujna na HRT – HTV 2 u 22 sata (12)

Instruktor preživljavanja i vodič kroz divljinu Hazen Audel putuje na neka od najekstremnijih mjesta na Zemlji. Zbog izazova u koje se sam upušta, prisiljen je ići do krajnjih granica vlastita znanja, izdržljivosti i umijeća. Kako bi uspio, oslanja se na drevne tehnike domorodačkih naroda koji već tisućljećima žive u tim prirodnim sredinama.

U zapadnom Tihom oceanu Hazen kreće na dugo oceansko putovanje u malenom tradicionalnom čamcu tatala. Boreći se protiv snažnih oceanskih struja i silovitih tropskih oluja, mora se dobro potruditi da dođe do ribolovnog područja, ulovi krupnu ribu i dokaže plemenu Tao da je vrijedan njihova poštovanja. U Meksiku sam kreće na smrtonosnu rutu kroz dubok kanjon, a jedina su mu zaštita od planinskog terena i otrovnih životinja tradicionalne sandale naroda Rarámuri.

U daljnjim pustolovinama koje ga vode od vrućeg pijeska australskih i namibijskih pustinja do gustih džungla Indonezije i jalovih ledenih pustoši sjeveroistočne Kanade, Hazen u svakoj sredini mora ići do krajnjih granica odgovarajući na ubojito pitanje: kako itko ovdje može preživjeti?

U 3. epizodi serije PRIMAL SURVIVOR 3 Hazen Audel hrabro kreće u australsku divljinu u potrazi za skrivenom slatkovodnom oazom. Tijekom ovog nevjerojatnog testa izdržljivosti naš odlučni stručnjak za preživljavanje suočit će se s paklenom žegom i nekim od najubojitijih stvorenja na svijetu, a sve to bez gotovo imalo vode. No oboružan umijećem aboridžinskih naroda s tog područja, Hazen će vidjeti ima li što treba da dokuči ondašnje tajne i preživi taj pakao.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!