"Priča o 50 godina grupe Novi fosili - Za dobra stara vremena", 2019.

01.03.2023.

08:10

Autor: HRT

 Novi fosili

Novi fosili

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Novi fosili su 4. listopada 2019. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održali obljetnički koncert "Priča o 50 godina Novih fosila". Sanja, Zec i Marinko, jedini preostali iz legendarne postave koja je autorskim skladbama prvenstveno Rajka Dujmića i posebnošću glazbenog izričaja obilježila hrvatsku glazbenu scenu u proteklih više od 40 godina, te uz vrhunske prateće glazbenike, podsjetili su na stara dobra glazbena vremena. 

U prepunom Lisinskom svirali su najveće hitove grupe koju su slušale generacije 80-ih i 90-ih, ali koje znaju i slušaju i nove generacije 21. stoljeća: od Sanjaj me, Plave košulje, Samo mi se javi, Sedam dugih godina, Tonke, Najdraže moje, Čuješ li me je l' ti drago, Milene, Ispod mjeseca, pa do Dobrih starih vremena.  

Snimku prvog dijela koncerta "Priča o 50 godina grupe Novi fosili - Za dobra stara vremena"  prikazujemo u subotu, 11. ožujka, na Drugom programu u 19:05

Režiju snimke potpisuje Neven-Mihael Dianežević, producent je Krešimir Peras, a urednik Nikola Kristić

Novi fosili

Novi fosili

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!