13:21 / 09.03.2021.

Autor: HRT

Prije ponoći

Utorak, 23. ožujka na Drugom

Utorak, 23. ožujka na Drugom

Foto: Prije ponoći / film

U utorak, 23. ožujka na Drugom programu u 21 sat ne propustite dramu Prije ponoći (BEFORE MIDNIGHT, 2013.). Ovo je nastavak dviju romantičnih drama redatelja Richarda Linklatera s istim protagonistima, a sve je počelo 1994. filmom Prije svitanja gdje su se u Beču susreli Céline i Jesse. Ponovni susret bio je devet godina poslije u Parizu gdje mladi Amerikanac predstavlja svoju novu knjigu u filmu Prije sumraka 2004. godine.

video thumb

Jesse i Céline postali su par i roditelji blizanki. Jesse teško održava vezu sa svojim sinom Hankom, tinejdžerom koji živi u Chicagu s Jesseovom bivšom ženom. Nakon što Hank provede ljeto s Jessejem i Céline na grčkom poluotoku Peloponezu, Jesse ga odveze u zračnu luku kako bi se vratio kući.

Jesse je uspješan književnik, a Céline je na poslovnom raskrižju. Razmišlja o tome da prihvati posao u francuskoj vladi. Par razgovara o problemima s Hankom te o tome što će Céline učiniti s karijerom...

Utorak, 23. ožujka na nDrugom

Utorak, 23. ožujka na nDrugom

Foto: Prije ponoći / film

Glavne uloge tumače Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick.

Scenarij potpisuju redatelj Richard Linklater, Ethan Hawke i Julie Delpy.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!