Profesor T

20.05.2023.

Zadnja izmjena 11:13

Autor: HRT

Petak, 26. svibnja na Drugom

Petak, 26. svibnja na Drugom

Foto: Profesor T / 2. sezona serije

Genijalni, ali neobični profesor Jasper Tempest, kojega glumi Ben Miller, ponovno je s nama i u drugoj sezoni uzbudljive britanske kriminalsitičke serije. Zapaža bolje nego ikada prije, ali ima i još više problema. 

U ovoj će sezoni profesor provesti još više vremena s policijom Cambridgea kako bi im pomogao riješiti niz složenih zločina svojim jedinstvenim uvidom i forenzičkom analizom. U šest novih epizoda profesor i policijski tim rasplest će klupko zločina u nizu slučajeva: od neobjašnjivog požara u studentskom stanu do ubojstva cijele obitelji u njihovu domu. U drugoj sezoni pratit ćemo i razvoj osobnih veza glavnih likova, iako će se neke od tih veza raspasti. 

Petak, 26. svibnja na Drugom

Petak, 26. svibnja na Drugom

Foto: Profesor T / 2. sezona serije

Ništa nije onako kako se čini: od ljubavne veze između dvoje mladih narednika Lise i Dana do uzbudljive nove veze glavne inspektorice Christine Brand. Za to će vrijeme profesorovim život ponovno dominirati žene. Pokušat će popraviti odnose sa svima, od majke do Christine, ali i napraviti golemi korak naprijed te posjetiti psihoterapeutkinju. Seanse s dr. Helenom veoma su bolne za njega i njegovu majku jer zadiru duboko u prošlost i razotkrivaju tajne njegova djetinjstva. 

Petak, 26. svibnja na Drugom

Petak, 26. svibnja na Drugom

Foto: Profesor T / 2. sezona serije

U četvrtoj epizodi koju prikazujemo u petak, 26. svibnja, u sklopu Krimi petka na Drugom u 20:25, uspješni pekar pronađen je mrtav nakon što je primao prijetnje smrću. Je li ovo osveta ili je ubojica bio netko tko ga je poznavao? Profesor T. iskoristit će svoje kriminalističko znanje kako bi pomogao policiji da otkrije identitet ubojice.

U seriji glume Ben Miller (Profesor T.), Frances de la Tour, Juliet Stevenson, Emma Naomi, Barney White, Andy Gathergood i drugi. 

Drugu sezonu serije PROFESSOR T odabrala je Martina Rajšek, a cijelu sezonu možete pronaći u videoteci naše multimedijske platforme HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!