Provodi i sprovodi: Lijesovi i stresovi

03.04.2022.

12:45

Autor: HRT

Petak, 8. travnja na Drugom

Petak, 8. travnja na Drugom

Foto: Provodi i sprovodi / serija

Lijesovi i stresovi naziv je treće epizode humoristične serije Provodi i sprovodi koja je na rasporedu u petak, 8. travnja, u 17:35 na Drugom programu HTV-a.

Poslovni prostor u šoping-centru, kao i ulaz u isti, sada dijele Pogrebni zavod i Agencija za vjenčanja. No pokušaj poslovnog suživota vrlo brzo postaje nemoguć kao i bračni život Tihoga i Ksenije. Glavni čovjek šoping-centra, Deronja, iako sklon Kseniji, ne dopušta probijanje još jednog ulaza, pa tenzije rastu. Ali Tihomirov asistent, entuzijastični Makedonac Hristo, i malo plastičnog eksploziva mogu čuda napraviti...

Petak, 8. travnja na Drugom

Petak, 8. travnja na Drugom

Foto: Provodi i sprovodi / serija

U seriji redatelja Vinka Brešana glume Ksenija Marinković (Ksenija Vajs Čalasan), Dražen Kühn (Tihomir Čalasan), Jan Kerekeš (Hristo), Goran Grgić (Deronja), Bojan Navojec (Boško), Marija Škaričić (Nicky Valentina), Aleksandra Stojaković (Mia Iva),Slobodan Milovanović (velečasni Huljić). Scenaristi serije su Goran Kulenović, Vinko Brešan i Branko Ružić.

Produkcija: Interfilm, 2011.

Urednica je Jasmina Božinovska Živalj

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!