14:53 / 12.04.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 15. travnja na Prvom programu u 21:05 ne propustite zanimljive teme koje donosi magazin Puls.

Ivana Šoljan podijelila je s nama svoje iskustvo udomiteljstva. Ivani Karačonji Rupčić ispričala je zašto je nakon godina uporne borbe odustala od svega i u čemu vidi zamke i probleme udomiteljstva.

Može li pretjerano inzistiranje na političkoj korektnosti u svijetu zabave i humora biti nekorektno prema umjetničkoj slobodi? Jesmo li joj suzili prostor? U potragu za odgovorima na ta pitanja s mnogim zanimljivim sugovornicima krenula je Martina Validžić.

Petra Kovačević donosi nam priču o svojoj generaciji - milenijalcima. Jesu li stvarno "izgubljena" generacija, kako ih nazivaju? Otkrit će nam što im je zajedničko i kako sami sebe vide?

Na Svjetski dan umjetnosti u priči Mladena Ćapina prisjećamo se velikog jazz-gitarista Damira Kukuruzovića. Damirova partnerica Marijana, kao i brojni prijatelji, nastoje očuvati uspomenu na njega i nastaviti jazz-priču u Sisku, koji se usprkos svemu bori da urbana kultura i dalje živi.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!