10:57 / 20.04.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 22. travnja na Prvom programu u 21:05 ne propustite novo izdanje emisije Puls.

Od mnogih koji su preboljeli zarazu koronavirusom možemo čuti kako još mjesecima osjećaju posljedice bolesti. Stručnjaci još traže odgovore na mnoga pitanja, a po neke se zaputila i Nataša Kraljević Kolbas u post-COVID ambulantu bolnice Dubrava.

Od početka pandemije prst sumnje upire se u šišmiša. Potaknulo nas je to da se zapitamo što uopće znamo o tim malim letećim sisavcima? Tanja Kanceljak upoznat će nas s njima i otkriti tko je kome veća prijetnja – šišmiši nama ili mi njima.

Međimurska će županija uskoro obilježiti svoj dan, a Silvija Trnčević posjetila je nedavno Donje Međimurje, točnije Donju Dubravu i Donji Vidovec. Dravsko-murska nizina ugodno je mjesto za život, ljudi ondje ne zaziru od posla, radišni su, a vole se i družiti i, iznad svega, vole svoj kraj.

Okušala se u različitim glazbenim stilovima. Uvijek prepoznatljiva, uvijek svoja. Na mirovinu i ne pomišlja. Izdala je novi album, ovogodišnja je dobitnica Porina za životno djelo. Zdenka Kovačiček otkrila je Andreji Ćakić zašto misli da živi najbolje godine svog života i koje još ima planove? 

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić. 

video thumb

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!