13:37 / 26.04.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

I ovoga četvrtka, 29. travnja na Prvom programu u 21:05 ne propustite novo izdanje emisije Puls. 

Točno su četiri mjeseca prošla od razornog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolicu. U prvim danima nakon katastrofe ekipe Pulsa više su puta obišle stradalo područje. Ovih je dana Barbara Majstorović ponovno posjetila svoje sugovornike i upitala ih što se promijenilo u ova četiri mjeseca.

Imunološki zavod - nekada ponos, danas najbolja slika propusta. Oko njega se godinama lome koplja, prebacuje odgovornost, nižu obećanja. Hoće li ikada doći bolji dani? Dok ih čekamo, Sanja Pražen posjetila je Imunološki, ali i zavirila u našu arhivu.

Baš u vrijeme epidemije troje naših sugovornika krenulo je u svoje bitke s rakom grla. Dijagnoza im je iz temelja promijenila život. Ipak uspješno su prošli operacije, liječenje, rehabilitaciju i danas su ponovno na svojim radnim mjestima. Vedran Kursar donosi priču o ljudima koji su vratili svoj glas, a onda i hrabro progovorili o svemu.

Da čovjek nikad ne zna kamo će ga život odvesti, potvrđuje i junakinja priče koju nam donosi Milka Barišić. Anna, inače pravnica i podrijetlom Ruskinja izabrala je život u slavonskom selu Duboka. Zašto i čime se sve bavi, otkrivamo u emisiji.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!