19:10 / 03.05.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak 6. svibnja u 21:05 na Prvom programu HTV-a ne propustite novo izdanje magazina Puls.

Vršnjačko nasilje ozbiljan je problem i ne mora uvijek uključivati šake. Ponekad teške posljedice ostavljaju i riječi. Koliko duboke zna danas 21-godišnje Lucija, koja je u osnovnoj školi bila žrtva psihičkog i verbalnog nasilja. Danas je sve to iza nje, a s nama je podijelila svoje bolno iskustvo.

Rijetki se od nas baš ničega ne boje. I sretna je okolnost ako taj strah ne preraste u fobiju ili izazove anksioznost i napadaje panike. Suočavanje s njim početak je pobjede. Upravo su taj put prošle naše sugovornice, a sada su bez straha progovorile za Puls.

video thumb

Često čujemo da je u Hrvatskoj teško doći do investitora ili snaći se u svijetu poduzetništva. Raspitali smo se zato tko su poslovni anđeli, na koja se ulaganja odlučuju te komu i kako pomažu?

U proljeće su ptice svuda oko nas i opet nas uveseljavaju svojom pjesmom. No, ponekad i njima zatreba pomoć. A onda uskače Manuel Jacmenović, koji se još od djetinjstva brine o pticama i spasio je brojne ptičje živote.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!