14:29 / 24.05.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 27. svibnja na Prvom programu u 21:05 ne propustite novo izdanje emisije Puls.

U ovotjednom Pulsu donosimo:

Mentalno zdravlje mladih nikada nije bilo važnije. Kako je pandemija utjecala na mlade Splićane? Koje im je probleme donijela? Kako se nose s njima? Karmen Šore otvoreno je razgovarala s učenicima Druge gimnazije u Splitu.

Tek mu je dvanaest, a na motoru izvodi čuda. Šimun Ivandić iz Samobora dvostruki je prvak Hrvatske u motocrossu. U priči Vedrana Kursara saznajte kako se postaje prvak i koliko rada, ljubavi i zajedničkog odricanja cijele obitelji stoji iza velikih sportskih rezultata.

video thumb

Čas lete u visine, čas dramatično padaju. Isplati li se ulagati u kriptovalute? Nude li slobodu ili nesigurnost? Koja im je budućnost? Odgovore je potražila Tina Šimurina.

Lavanda je nekada na Hvaru gradila kuće, školovala djecu. Proizvodnja eteričnih ulja bila je u prošlosti važan način preživljavanja. Je li ponovno in? Pođite s nama na Hvar i u priči Maje Zrnić osjetite mirise koje otok nudi.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!