Puls

20.09.2021.

11:25

Autor: HRT

Ponedjeljak, 4. srpnja na Drugom

Ponedjeljak, 4. srpnja na Drugom

Foto: Puls - priče s potpisom / HRT

Novo izdanje emisije Puls prikazujemo u četvrtak 23. rujna u 21 sat na Prvom programu. Puls ulazi u četvrtu sezonu, malo kraći, ali i dalje pun života.

video thumb

U prvoj emisiji opipali smo puls društva ovoga ljeta. Morana Kasapović krenula je u potragu za odgovorima na pitanje zašto nas je i cijepljenje tako podijelilo.

Ovog ljeta svijet su obišle slike Afganistanaca koji, riskirajući život, pokušavaju napustiti zemlju. Uspomene iz te nesretne i napaćene zemlju s Tinom Šimurinom podijelili su Amir, Afganistanac koji živi u Hrvatskoj, i Zoran, koji je dio vojne karijere proveo u Amirovoj domovini.

Ne znamo tko to stare automobile odbacuje u prirodu, ali Nataša Kraljević Kolbas upoznat će vas s entuzijastima koji ih uklanjaju. S puno energije i volje Romeo Ibrišević i članovi udruge Zelene stope rade ono što državne službe ne stignu, ne mogu ili za to ne mare.

Uz Međunarodni dan znakovnih jezika drago nam je da će se i Puls pridružiti emisijama prevođenima na hrvatski znakovni jezik.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!