13:22 / 01.02.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

Ne propustite novo izdanje magazina Puls urednice i voditeljice Morane Kasapović u četvrtak, 4. veljače na Prvom programu u 21:05.

U Pulsu donosimo:

- Na potresu stradalom području neće trebati obnoviti samo kuće nego i život. Nataša Kraljević Kolbas istražila je kako to učiniti?

Oni su spremni sve ostaviti, kako bi pomogli drugima. Mnogi su volonteri priskočili u pomoć stanovništvu stradalom u potresu. Što ih motivira? Tina Šimurina provela je dva dana s volonterima koji su mjesec dana nakon potresa i dalje u akciji.

- Sve se teže nositi s izazovima koji su pred nama. Ivana Karačonji Rupčič razgovarala je s volonterima koji pomažu ljudima kada osjete da su pred zidom. Upozoravaju da nam je kao društvu potreban sustavan pristup i otvoren razgovor o problemima mentalnog zdravlja.

- Nekada bi nam njihov način rada možda bio neshvatljiv, ali sada tijekom pandemije, kada sve više ljudi radi od kuće, ipak nam je bliži. Tanja Kanceljak pojašnjava tko može biti digitalni nomad i tko je pripomogao otvoriti im vrata u Hrvatskoj?

Emisiju osim na Prvom programu pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja.


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!