17:05 / 27.09.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 30. rujna na Prvom programu u 21 sat ne propustite magazin Puls s reportažama o životu, ljudima i društvenim fenomenima. 

Turistička je sezona, pandemiji unatoč, prošla iznad očekivanja. Ali nakon što prebrojimo dolaske, noćenja i prihode, moramo se zapitati jesu li gužva, kaos i masovnost kojima smo svjedočili ovoga ljeta doista ono što želimo. Znamo što dobivamo, a Karmen Šore ispitala je što gubimo i što od svega imaju gradovi na obali?

Njoj je 66 godina, a njemu 75, i još rade. I to ne onako malo iz hobija, nego i do 12 sati na dan. Jer s mirovinom koju su itekako zavrijedili, ne mogu izgurati ni tjedan dana. Iz hrvatske svakodnevice Maja Tokić donosi priču o dvoje umirovljenika koji ne žele biti otpisani.

U Hrvatsku je iz daleke Kolumbije došla preko – Tajlanda, Skoplja i Gdanjska. U reportaži Milke Barišić upoznat ćemo vas s Kolumbijkom Vanessom, koja je svojom pojavom i energijom oživila zagorske brege, zasadivši ondje – lavandu. Kako se Vanessa snalazi u Zagorju i je li naučila peći štrukle, saznat ćete ako budete uz Puls.

video thumb

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!