11:59 / 18.10.2021.

Autor: HRT

Jubilarno 100. izdanje Pulsa

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 21. listopada, u 21 sat na Prvom programu HTV-a ne propustite stotu emisiju Pulsa. U jubilarnom izdanju naši reporteri donose sljedeće zanimljive reportaže.

video thumb

Svako malo puknuta cijev, neodržavana infrastruktura, gužve na gotovo svakom koraku. Iščekivanje obnove nakon potresa, koja nikako da se zahukta. Nataša Kraljević Kolbas potražila je odgovore na pitanje je li beli Zagreb grad postao zapušteni grad, u kojem je sve stresnije živjeti.

video thumb

Martina Validžić pokazat će nam kako žive Hrvati u Tokiju. Otkrili su joj jesu li se izgubili u prijevodu, kako ih je život odveo u Zemlju Izlazećeg Sunca, osjećaju li se ondje kao doma i još mnogo toga što će vam biti zanimljivo čuti.

video thumb

Društvena mreža koja trenutačno bilježi najveći rast u svijetu je TikTok. Osobito je popularna među mladima. Zašto tinejdžeri rado plove virtualnim svijetom TikToka i kada bi trebalo biti dosta, istražila je Petra Kovačević.

video thumb

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Posjetite našu Facebook stranicu i YouTube kanal.

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!