Puls

29.11.2021.

11:02

Autor: HRT

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

Novo izdanje magazina Puls ne propustite u četvrtak 2. prosinca u 21 sat na Prvom programu HTV-a.

Leon Grgić umirovljeni je branitelj, ali nedavno je doživio patnju težu od svih ratnih zajedno. Utjehu je našao u misiji dijeljenja svojeg iskustva. Podijelio ga je i s našom Andreom Ćakić, koja donosi njegovu priču o ljubavi, brizi i gubitku, i to u vremenima u kojima je smrt postala prečesta, a rastanak otežan.

video thumb

U Hrvatskoj se konzumiraju alarmantne količine droge. Samo je uporaba kokaina u pet godina porasla za 500 posto. Tina Šimurina istražila je što tjera uspješne ljude da posegnu za stimulansom, koji daje zavodljiv osjećaj nadmoći, a neminovno vodi prema dnu.

Osjećaji vode i Vedrana, ali prije svega oni za potrebe drugih. Kaže da je u borbi sa sustavom htio odustati stotinu puta, ali ipak nije. Tko su osobe koje mu daju snagu i motiviraju ga da krene dalje, otkrit će vam Mirna Dvorščak. Upoznajte veselu Vedranovu kuharsku ekipu.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!