19:47 / 08.02.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

Novo izdanje Pulsa na rasporedu je i ovoga četvrtka 11. veljače na HTV1 u 21:05.

Koliko vremena treba za utvrđivanje invaliditeta? Ako je suditi prema priči Marka Pavkovića, ni 10 godina nije dovoljno. Toliko dugo on čeka pravomoćnu presudu u sporu u kojem traži naknadu štete. Cijelo to desetljeće naš kolega Zdravko Fuček prati Markovu priču.

Nikad nije bilo teže izgubiti bližnje. Bez dodira, zagrljaja, posljednjeg zbogom... Kako zaliječiti rane nakon odlaska najmilijih bez oproštaja? Bolna iskustva donosi Barbara Majstorović.

Sigurno ste se i vi nakon snažnih potresa koji su zatresli dijelove Hrvatske zapitali koliko je sigurna kuća ili stan u kojem živite. Logično je onda zapitati se kako bi trebalo graditi da bismo bili sigurni. Marijana Podgorelec potražila je odgovore i saznala koji se to tradicionalni materijal vraća na velika vrata.

video thumb

Kada je Puls zaplovio u prvu sezonu, nekako nam je bilo prirodno da nas u televizijsko more porine legendarni Ante Mrvica, dobri duh splitske trajektne luke. Za našu prvu emisiju posjetili smo ga na fakultetu u Splitu i kod kuće, na njegovu Žirju. Ni u mirovini nije mirovao. Taj omiljeni, jedinstveni čovjek napustio nas je u nedjelju. U spomen na njega pogledat ćemo još jednom priču - Samo je jedan Mrvica.

Voditeljica i urednica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!