13:57 / 13.12.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

Novo izdanje magazina Puls ne propustite u četvrtak, 16. prosinca, u 21 sat na Prvom programu HTV-a.

video thumb

U Pulsu pitamo kako odrasti kada je djetinjstvo puno ožiljaka temelj? Hrabro se s njima nosi 39-ogodišnji Vanja. Maji Tokić ispričao je zašto je kao dijete godinama živio kao beskućnik i koliko je puta počinjao ispočetka tragajući za smislom života.

Istraživanja su pokazala kako 50 posto Hrvata vjeruje da politički moćnici stvaraju viruse u laboratorijima kako bi nas kontrolirali i ograničavali naše slobode. Govorilo se i prije o teorijama urote, ali njihov utjecaj nikad nije bio vidljiviji. Tina Šimurina istražila je što je tako privlačno u njima. Zašto ih olako prihvaćamo, čak i kad su potpuno apsurdne, pa i opasne?

Lavanda, biljka koja je dala miris otoku Hvaru, othranila generacije otočana, u posljednje vrijeme, nažalost, masovno propada. Maja Zrnić provjerila je imamo li razloga za uzbunu. Zašto se suše ljubičasta hvarska polja?

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!