Puls

21.02.2022.

11:00

Autor: HRT

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 24. veljače, na Prvom programu u 23:20 ne propustite novo izdanje magazina Puls. Termin prikazivanja magazina  promijenjen je zbog specijalne emisije o napadu na Ukrajinu koja je na rasporedu u 21 sat na Prvom. 

Cijene energenata lete u nebo. Odavno nam je već jasno da moramo razmišljati o alternativnim izvorima energije. Protagonisti priče Maje Tokić o tome itekako razmišljaju, ali nude i rješenja.

Znamo koga najviše pogađaju poskupljenja - umirovljenike. Sanja Pražen posjetila je neke od njih i provjerila koliko su pandemija i poskupljenja promijenili umirovljenički život.

Nensi Profaca donosi priču o Vanji Tokić, samohranoj majci kojoj je dozlogrdilo slušati razne "etikete". S 38 godina, bez ikakva prethodnog iskustva, prepustila se sportu u kojem je u samo tri godine stigla do titule europske i svjetske prvakinje. Snagu volje pretvorila je u zlatne mišiće.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!