10:46 / 15.02.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls/HRT

U četvrtak, 18. veljače na Prvom programu u 21:05 prikazujemo magazin Puls. 

video thumb

Koronakriza najsnažnije je pogodila poduzetnike. Mnoge je bacila na koljena. Kažu, rijetki od njih othrvat će se kreditima, poreznim nametima i stalnoj neizvjesnosti. Maja Tokić posjetila je troje malih i srednjih poduzetnika, koji su joj povjerili potankosti njihove borbe za poslovni i životni opstanak.

Kao maturantica Darija Gašparović razboljela se od multiple skleroze. No ta bolest s tisuću lica, kako je zovu, nije je spriječila da postigne nevjerojatne rezultate. Koje sve, otkriva Andrea Ćakić u priči o nezaustavljivoj Dariji.

Iz Slavonije obično slušamo priče o odlasku, ali Mirela Sakoman donosimo jednu o ostanku. Posjetila je Strizivojnu i razgovarala s ljudima koji su ondje ostali i žive od poljoprivrede. Otkrili su nam kako žive i zašto ne razmišljaju o pakiranju kufera?

Tanja Kanceljak vodi nas u nedavno proglašen Park prirode, na Dinaru i to u društvu iskusne penjačice, u planinarskim krugovima poznata pod nadimkom Crna. Šibenska planinarka Anka Duić ispričat će nam zašto joj je Dinara drugi dom, što joj znači planinarenje i kome posvećuje osvojene vrhove.

Urednica emisije je Morana Kasapović, a projekta Maja Tokić.


Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!