10:12 / 11.04.2022.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

Novo izdanje magazina Puls ne propustite u četvrtak, 14. travnja u 21 sat na Prvom programu.

Otkrijte tko su neki mladi ljudi na kojima budućnost Hrvatske ostaje.

Je li opravdan strah da nas uskoro neće imati tko liječiti? Zašto se mladi liječnici teško odlučuju za obiteljsku medicinu? Odgovore donosi Tina Šimurina u reportaži u kojoj ćete upoznati i mlade liječnike koji su, bez obzira na sve prepreke, ipak izabrali obiteljsku medicinu?

video thumb

Stariji često raspravljaju o položaju mladih iz svoje perspektive. Ali što o svemu kažu mladi? Naš kolega Matija Benić, 20-godišnjak, razgovarao je sa svojim vršnjacima – redateljem, kuharom i mladim političarem. Pitao ih je kako oni razmišljaju o Hrvatskoj, domoljublju, korupciji, ostanku ili odlasku.

Iako su ga drugi odgovarali, on je odlučio učiti, mnogo raditi, bio spreman na odricanja. Napustio je siguran posao i postao obrtnik. Nije požalio. Njegov proizvod izvor je kontemplacije i užitka. Zašto je, unatoč svemu, Domagoj dao prednost pućkanju?

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!