13:22 / 01.03.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 4. ožujka, u 21:05 na Prvom ne propustite novo izdanje Pulsa.

U Pulsu donosimo:

Potresna ispovijest o bijegu iz domovine od nasilnog oca. Kako je Yazdan s majkom i sestrama iz Irana stigao u Zagreb? Što su sve prošli? Gdje su danas i kako žive, otkriva Barbara Majstorović.

Kako će nakon teške prošlogodišnje sezone izgledati još jedna neizvjesna sezona 2021.? Tanja Kanceljak posjetila je ljude koji se bave turizmom, a oni su joj otkrili kako se pripremaju, što su sve prilagodili novim uvjetima i kako uopće vide budućnost našeg turizma.

Rocker, metalac, panker, darker... Zašto je važna supkultura i živi li među mladima i danas? Što čini razliku između vječnih pankera, metalaca, darkera i današnjih mladih? U potragu za odgovorima krenula je Martina Validžić.

Miro Branković otkriva koji glazbeni pravac jamči bolje prgice. U lijepoj priči o životu na selu upoznat ćemo vas s obitelji Pajnogač. Zbog svojeg načina života i proizvodnje prgica suprotan su primjer u moru priča o problemima poljoprivrednika i propasti sela.

Urednica emisije je Morana Kasapović, a projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!