09:34 / 11.01.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak 28. siječnja na Prvom programu HTV-a u 21:05 na rasporedu je novo izdanje Pulsa.

Istražili smo kako zapravo izgleda život u kontejneru. Mjesec dana nakon razornog potresa, jednima je spas, drugima muka, nakon deset mjeseci boravka u njemu. Tanja Kanceljak posjetila je i jedne i druge.

Barbara Majstorović istražila je što sve tišti Zagrepčane kojima su domovi oštećeni u potresu. Opterećeni papirologijom, njezinim troškovima, najavljenim rješenjima, imaju još mnogo pitanja. Postavili su ih i pred našom kamerom.

Ni život umjetnika u posljednje vrijeme nije pjesma. Mnogo je toga u umjetnosti trenutačno na čekanju, ali ne i kreativnost i snalažljivost. Potvrđuju to najbolje umjetnici s kojima je razgovarala Mirela Sakoman.

Za sve koje "ne drži mjesto", Nensi Profaca istražila je - kako se putuje u "novom normalnom"? Može li se uopće putovati? Što vam sve treba? Odabrala je dva smjera - Europu i Afriku, a što je saznala, otkrijte u Pulsu.

Voditeljica i urednica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić. 

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!