Puls - priče s potpisom

20.07.2022.

13:02

Autor: HRT

Puls

Puls

Foto: HTV / HRT

Neke su životne priče toliko snažne da vrijede ponovnoga gledanja. Baš takve skupili smo i u ovom izdanju Pulsovih priča s potpisom, a prikazujemo ih u ponedjeljak 25. srpnja u 17:40 na Drugom. Ukrcajte se i otplovite s nama jer idemo na more...

Od nesreće koju je preživio prošle su godine, desetljeća. Ali sjećanja su još živa. Kao da je bilo jučer. Prisjećamo se potresne ispovijesti - kako sam preživio nesreću na moru?

Život na otoku nezamisliv je bez broda, pa tako u Betini tvrde da gajeta popravlja i društvo i ljude. Nekada su bili središte života, a koje priče danas brodovi kriju?

Ima ljudi koji vas odmah osvoje, fasciniraju svojim postignućima, istodobnom skromnošću. Takav je mladi zadarski umjetnik Mario Javoran. Ugljenom olovkom stvara remek-djela, koja je pjesnik nazvao muzikom oka.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Puls - priče s potpisom na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, a emitirane priče dostupne su i u videoteci platforme.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!