Puls - priče s potpisom

27.07.2022.

20:28

Autor: HRT

Puls

Puls

Foto: HTV / HRT

U ponedjeljak 1. kolovoza na Drugom programu u 17:40 ne propustite emisiju Puls - priče s potpisom. U ovotjednom Pulsovom izboru priča s potpisom naši junaci najbolje govore o ljubavi prema domovini.

Ljeto je vrijeme kada se divimo njihovoj požrtvovnosti, hrabrosti, preciznosti. Ipak oni ne vole da ih novinari nazivaju herojima. Kažu - mi samo radimo svoj posao. Pravi je trenutak da još jednom pogledamo kakav je posao i život pilota kanadera. 

Kad smo ih posjetili, njoj je bilo 66 godina, a njemu 75, i još su radili. I to ne onako malo iz hobija, nego i do 12 sati na dan. Iz hrvatske svakodnevice donosimo priču o dvoje umirovljenika koji ne žele biti otpisani.

Stariji često raspravljaju o položaju mladih iz svoje perspektive. Ali što o svemu kažu mladi? Kako oni razmišljaju o Hrvatskoj, domoljublju, korupciji, ostanku ili odlasku?

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Puls - priče s potpisom na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, a emitirane priče dostupne su i u videoteci platforme.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!