Pratite doček Vatrenih uživo!

15.12.2022.

13:47

Autor: HRT

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila broncu

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila broncu

Foto: Paul Childs / REUTERS

Hrvatska nogometna reprezentacija je po drugi put u povijesti osvojila brončano odličje. Doček Vatrenih sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru pratite danas uživo u emisiji Qatara od 16:45 na Prvom i na našem YouTube kanalu.

video thumb

Pratite nas i na multimedijskoj platformi HRTi, na našem portalu, Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, TikTok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport. Naši novinari pokrivaju cijelu trasu i gledatelji neće ostati zakinuti za nijedan detalj, baš kao 2018. kada smo priredili veličanstveni doček Vatrenima nakon ruskog srebra. 

Vatreni će sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman oko 17:10 te krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. Ne propustite veličanstveni doček Vatrenih sa Svjetskog prvenstva! Nakon osvojenog trećeg mjesta u Francuskoj 1998. i srebra u Rusiji 2018., u Kataru su Vatreni opet osvojili broncu. Dođite i pozdravite naše sportske heroje u još jednom povijesnom trenutku.

Na glavnom zagrebačkom trgu postavljena je pozornica na kojoj će uz prigodan program biti dočekana jedna od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu. Redatelj programa je Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.

Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj"

Doček Vatrenih 2018., Zagreb

Doček Vatrenih 2018., Zagreb

Foto: Marko Lukunic / Pixsell

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!