QATARA, emisija posvećena SP-u u Kataru

01.12.2022.

18:07

Autor: HRT

U posebnoj studijskoj emisiji QATARA svakoga dana na Drugom pratite sve o Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Donosimo vam najave utakmica i detaljne analize, uz stručne goste i analitičare, javljanja uživo i najnovije informacije iz hrvatskog kampa, uz sažetke svih utakmica te preglede golova.

U studiju HTV-a su analitičari i komentatori: Anton Samovojska, Tomislav Ivković, Mario Carević, Zoran Zekić, Marijo Strahonja, Nenad Bjelica, Joško Jeličić i Tomislav Stipić, uz voditeljski dvojac: Ivana Doriana Molnara i Roberta Ferlina. 

Pratite nas i na društvenim mrežama i multimedijskoj platformi HRTi

Svaki dan, do završetka Svjetskog nogometnog prvenstva, 18. prosinca, emisija Qatara na Drugom vodi vas kroz nogometne teme u Kataru.

Na Drugom programu HTV-a svaki dan do završetka Svjetskog nogometnog prvenstva, 18. prosinca, možete gledati i utakmice sportskog spektakla, na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o Prvenstvu uz sport i glazbu, a digitalno, na svim društvenim mrežama i portalu hrt.hr te aplikaciji HRTi. 

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!