14:21 / 02.05.2021.

Autor: HRT

Ray Donovan

 Četvrtak 6. svibnja na Drugom

Četvrtak 6. svibnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / 4. sezona serije

U četvrtak 6. svibnja u 23:35 na Drugom ne propustite 5. nastavak četvrte sezone nagrađivane serije Ray Donovan.

U 5. epizodi zbog prijetnji ruske mafije njegovoj obitelji Ray s Mickeyem ide u Primm po novac ukraden lokalnom vlasniku kasina. Bunchy i Bridget brinu se za malu Mariju kad se Teresa povuče u obiteljsku kuću jer ne može podnijeti pritisak majčinstva. Kad se Hector Campos i Damon udomaće u klubu, Terry stječe samopouzdanje kao trener i ponovno se zainteresira za klub.

 Četvrtak 6. svibnja na Drugom

Četvrtak 6. svibnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / 4. sezona serije

Vodeću ulogu u seriji ima ugledni glumac Liev Schreiber, koji je za izvedbu izmučenog, kompleksnog i zamišljenog glavnog lika triput zaredom nominiran za Zlatni globus i jedanput za Emmy. Glumačka ikona i oskarovac Jon Voight dobio je Zlatni globus i nominiran je za Emmyja za dojmljivu ulogu Rayevog oca Mickeya, šarmantnog prevaranta i patrijarha obitelji Donovan. U ostalim su ulogama također sjajni glumci: Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey i Devon Bagby.

Osim što je cijenjena i stekla je strastvene fanove, serija Ray Donovan također iz sezone u sezonu privlači cijeli niz poznatih gostujućih uloga - od Jamesa Woodsa, Hanka Azarije i Wendella Piercea do Ann-Margret, Katie Holmes i Iana McShanea. Ove sezone među raznolikim su gostujućim ulogama i Lisa Bonet, nominirana za Emmyja, dobitnik nagrade Zlatni globus Stacey Keach, Diane Ladd, nominirana za Oscara, dobitnik nagrade Zlatni globus Dabney Coleman, zatim Embeth Davidtz, Ted Levine, Gabriel Mann, Ismael Cruz Cordova, Chris Coppola i Billy Lush.

 Četvrtak 6. svibnja na Drugom

Četvrtak 6. svibnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / 4. sezona serije

Scenarist je Chad Feehan, redatelj Robert McLachlan, autorica Ann Biderman, izvršni producenti Mark Gordon, Bryan Zuriff, Lou Fusaro i David Hollander.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!